RADNIČKI: ZVEZDA I PARTIZAN GLEDAĆE NAM U LEĐA SLEDEĆE SEZONE: Tončev: najavio da će se u Nišu slaviti titula 2020.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RADNIČKI: ZVEZDA I PARTIZAN GLEDAĆE NAM U LEĐA SLEDEĆE SEZONE: Tončev: najavio da će se u Nišu slaviti titula 2020.

Radnički je osvajanjem drugog mesta ostvario najveći uspeh u istoriji kluba, ali prvi čovek kluba sa Čaira Ivica Tončev najavljuje još ambiciozniju narednu sezonu.

– Pred nama je novi izalazak na evropsku scenu i sve u ovom trenutku smo podredili kvalifikacijama za Ligu Evrope, u kojim želimo više nego prošlog leta. Fudbaleri su na odmoru, o stručnom štabu i novom treneru ćemo narednih dana, ali bez obzira na neizvesnosti mi imamo ambiciozan plan i program aktivnosti. Namera nam je da sačuvamo jezgro najbolje ekipe i da jurišamo na vrh tabele. To za mene i moje saradnike nije nerealno, jer sve planove smo ostvarili. Zato ne brinem uoči odlazaka, fudbalerima koji nameravaju da odu iz Radničkog poželeću sreću u karijeri, ali pronaći ćemo istog i boljeg kvaliteta koji će nas voditi u borbi za titulu, rekao je Tončev za Sportski žurnal.

Za sada nema novih informacija o statusu Nenada Lalatovića, kome je istekao ugovor.

– Još nismo razgovarali posle završetka sezone. Narednih dana, sigurno pre 1. juna, znaće se definitivno mnogo toga oko trenera koji će voditi Radnički u narednoj sezoni, dodao je Tončev.

SC/Mediji

Komentari