RUŽNO! ZA DEGENEKA NEMA MESTA U ZVEZDI! Zaboravljeni su Miloševi golovi Salcburgu i Jang bojsu za istorijske plasmane u LŠ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RUŽNO! ZA DEGENEKA NEMA MESTA U ZVEZDI! Zaboravljeni su Miloševi golovi Salcburgu i Jang bojsu za istorijske plasmane u LŠ!

Jasno je ko dan da za jednog od junaka brojnih uspeha u dresu Crvene zvezde nema mesta u rosteru za novu sezonu. Već dve utakmice (Šturm i Vojvodina) Miloš Degenek nije bio čak ni u protokolu, što je apsurdno. Nešto ne štima.

Očigledno je Degenek otpisan od strane kluba i trenera Dejana Stankovića. Da li i bez obrazloženja… Izgleda da su se pod tepih gurale razmirice koje traju nekoliko meseci. Igrački gledano, Pored Aleksandra Dragovića, njegov kvalitet je iznad kvaliteta ostalihkonkurenata za poziciju štopera.

Sve je kulminiralo odbijanjem defanzivca da se preseli u Singapur. To mu je, izgleda, “zamereno”, a zaboravljeni su Miloševi golovi Salcburgu i Jang bojsu za istorijske plasmane u Ligu šampiona. I ne samo to, zaboravljeni su i trofeji kojima je Degenk dao značajan pečat

Kako saznaje MaxBet sport štoper čeka konkretnu ponudu iz Evrope, a već postoje interesovanja iz Belgije i Turske. Ako se slože kockice traziće automatski rastanak i odlazak iz Ljutice Bogdana, gde se pre dve godine vratio iz Al Hilala . Ugovor sa šampionom Srbije je validan do juna 2023. godine, ali svi potezi koji se sada povlače su dokaz da je kompromis daleko, mnogo dalje nego kao kod Milana Pavkova i Gelora Kange, koji su ponovo deo tima.

Degenek napušta Zvezdu. Pitanje je samo gde će da nastavi karijeru.

Maxbetsport

Komentari