SAVO KRENUO ŽESTOKO, NAREDIO DA MU DOVEDU BOAĆIJA, ALI I BANJAKA! Partizan sprema dve bombe u januarskom prelaznom roku!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SAVO KRENUO ŽESTOKO, NAREDIO DA MU DOVEDU BOAĆIJA, ALI I BANJAKA! Partizan sprema dve bombe u januarskom prelaznom roku!

Partizan je krnuo u rekonstrukciju tima. Crno-beli su zagrizli za trojac Olimpije iz Ljubljane. Prema sazanjima MOZZART Sporta na spisku želja crno-belih nalaze desni bek Erik Boaći i štoper Frank Maki Banjak.

Prema određenim informacijama, čelnici Olimpije predvođeni vlasnikom Milanom Mandarićem za BB tandem potražuju okruglo 1.000.000 na ime obeštećenja.

Nemanja Miletić je posle dve i po godine dobio dozvolu da promeni sredinu, a kako na tržištu nema domaćih bekova koji bi zadovoljili kriterijume igre u Humskoj, Boaći (takođe iz Gane kao i igrač večitog rivala) je označen kao potencijalna zamena.

Kamerunac Banjak (ranije član drugog tima Nanta, Saragose i Admire Vaker) se letos se dovodio u vezu s Partizanom u trenutku kad je srpski klub tragao za rešenjem umesto Strahinje Pavlovića dok je mladi reprezentativac pregovarao sa Lacijem.

Sad kad je Pavlovićev transfer u Monako potvrđen, žele da dovedu zamenu kako bi ga uigravali narednih šest meseci dok ne krenu nove evropske kvalifikacije.


Komentari