SAVO MILOŠEVIĆ NOVI SELEKTOR BIH! NE NIJE ŠALA, BIVŠI TRENER PARTIZANA JE U UŽEM KRUGU! Šta će sada FSS, Savo je viđen na klupi Orlova!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO MILOŠEVIĆ NOVI SELEKTOR BIH! NE NIJE ŠALA, BIVŠI TRENER PARTIZANA JE U UŽEM KRUGU! Šta će sada FSS, Savo je viđen na klupi Orlova!

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za SP 2022 počinje već u martu, pa se u Fudbalskom savezu već razgovara o nasledniku Dušana Bajevića.

Kako saznaje Reprezentacija.ba portal, veliku šansu da se pred Izvršnim odborom nađu kao kandidati imaju Savo Milošević (47) i Dragan Jović (57) – kao kandidati predstavnika FS RS, odnosno “hrvatskih” predstavnika iz F BiH.

Milošević je kao trener vodio Partizan od marta 2019. godine do septembra 2020. godine i osvojio je jedan Kup Srbije. Dragan Jović iza sebe ima angažman u Travniku, Posušju, Zrinjskom, Zvijezdi Gradačac, FK Sarajevo, Borcu iz Banja Luke, te u angloskom 1. de Agosto. Osvojio je jednu titulu prvaka BiH i tri titule prvaka Angole, te jedan Kup BiH i dva Kupa Angole.

Podsetimo, Milošević slovi kao jedan od najozbiljnijoh kandidata za klupu Orlova koja će ostati upražnjena posle odlaska Tumbakovića!

Sport.ba

Komentari