ŠEHOVIĆ JE PARTIZANOVA VERLIKA NADA, sledeća sezona je njegova!

Ove sezone je dobio priliku da u prvom timu pokaže svoj potencijal, u sledećoj će se od njega očekivati mnogo više.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠEHOVIĆ JE PARTIZANOVA VERLIKA NADA, sledeća sezona je njegova!

Partizan već nekoliko godina traži idealno rešenje na poziciji levog beka, a prošlog leta je tadašnji trener crno-belih Miroslav Đukić''bacio u vatru'' talentovanog Zlatana Šehovića, koji je u avgustu prošle godine postao punoletan.

Takmičarski debi imao je u Pljevljima protiv Rudara, na startu prošlogodišnjih kvalifikacija za Ligu Evrope, kada je ostavio odličan utisak u pobedi Partizana od 3:0.

Odigrao je potom još par utakmica, onda ga je zadesila i lakša povreda, pa je polako pao u senku iskusnijih Miletića i Uroševića na mestu levog beka.

Ipak, u Humskoj i dalje veruju u njega, sledeće sezone trebalo bi da ostavi značajan trag u ekipi Partizana.

Sinoć je Šehović govorio za TV Partizan, u razgovoru sa Biljanom Obradović, gde se najpre osvrnuo na ono najsvežnije - poraz Partizana u 160. večitom derbiju (2:1).

''Nije bilo lako oporaviti se od poraza u derbiju, nije nimalo prijatno izgubiti derbi, ali mislim da se ekipa podigla. Pred nama su četiri utakmice, jako bitne da izborimo Evropu, mi smo Partizan, ne smemo nikako drugačije to da gledamo. Imamo i Kup gde smo i dalje aktuelni i gde imamo povoljan rezultat iz prve utakmice. Idemo meč po meč, prva je Mladost na redu.

Dešava se neki pad koncentracije, ne ekipno, već nekog pojedinca, ali i to je sastavni deo sporta. Treba da držimo koncentraciju svih 90 minuta, kada je tako nemamo problema.

Voljni momenat ne sme nikako da izostane kakvi god da su rezultati i atmosfera. Mi to pokušavamo da prenesemo na teren, ali od leta mislim da će sve biti 'ok''', istakao je Šehović.

Veruje da će, poput svog najboljeg prijatelja Svetozara Markovića, uskoro da se ustali u startnoj postavi Partizana, uz utisak da ne žuti po svaku cenu u inostranstvo.

''Čekam svoju šansu, spreman sam maksimalno. Šef odlučuje, meni je drago da mogu da naučim od iskusnijih igrača. Već sam neke stvari naučio, ali treba stalno da se uči.

Sveta i ja smo najbolji drugari, pričamo stalno o fudbalu, ja njemu nešto kažem negativno, on meni, tako upijamo savete. Imam 18 godina, nigde ne žutim, moje je da pokažem šta umem kada dobijem priliku'', naglasio je Šehović.

On je od početka ove sezone odigrao devet utakmica i upisao jednu asistencij.

Sportske

Komentari