SUMA DIKTIRA IGROM PARTIZANA, NA TERENU JE KAO NAVIJEN! Savo Milošević dobio fudbalera koji odlučuje mečeve!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SUMA DIKTIRA IGROM PARTIZANA, NA TERENU JE KAO NAVIJEN! Savo Milošević dobio fudbalera koji odlučuje mečeve!

Fudbaleri Partizana ubedljivo su slavili u prvom test meču u Sloveniji, a iako nije bio ni strelac ni asistent, u centru pažnje je bio Sejduba Suma.

S obzirom na igrače koje ima na raspolaganju, trener Savo Milošević će pokušati da preporodi najskuplje pojačanje crno-belih svih vremena i oko njega gradi igru tima za sledeću sezonu.

"Objasnio sam Sumi da bi trebalo da grize. Nadam se da će to da shvati i da ćemo da imamo koristi. Inače, nikad ovako dobro nije radio, sve pohvale", rekao je Milošević.

Suma se vratio u Partizan sa pozajmice iz Izraela, a kao glavni faktor svojih boljih igara je naveo poziciju na kojoj bi trebalo da igra.

"Slažem se sa Sumom. Vidim ga na poziciji iza špica. S obzirom na njegovu defanzivu, ni zadnji, ni ofanzivni vezni ne dolaze u obzir. Naročito je opasan ako mu donesete loptu u poslednju zonu. Često sam čuo kritike na njegov ili račun dobrih igrača – treba da im se donese lopta. A kome ćete to da činite? Logično, baš njima, s kvalitetom da reše situacije", dodaje trener Partizana.

Sledeći meč crno-beli igraju u subotu protiv Olimpije u Ljubljani.

B92.net

Komentari