SVE JE REŠENO?! SRBIJA KONAČNO DOBIJA SELEKTORA! Tumbaković pred PROMOCIJOM!

    foto: Printscreen
    Podeli
  • SVE JE REŠENO?! SRBIJA KONAČNO DOBIJA SELEKTORA! Tumbaković pred PROMOCIJOM!

Radomir Antić se poslednjih dana dovodio u vezu sa mestom selektora Srbije, ali po svemu sudeći će Mladena Krstajića naslediti najverovatnije Ljubiša Tumbaković

Kako piše Sportski žurnal Ljubiša Tumbaković konačan je izbor Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

Antić jeste bio ozbiljan kandidata, zvali su ga sa Terazija, ali mu u prilopg nije išla činjenica da još nije odslužio četiri meča suspenzije zarađena za nedolično ponašanje posle meča sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Još dve utakmice kazne su mu preostale, a kako je "orlovima" baš naredna najvažnija, protiv Portugalije u Beogradu, Antićev dolazak je stopiran.

Isti izvor navodi i da je FSS razmišljao i o Goranu Đoroviću, ali još pre debakla na Evropskom U21 prvenstvu, pa Slaviši Jokanoviću koji je potpisao za Al Garafu, Draganu Stojkoviću, koji ima ugovor u Gvangdžou R&F-u, pa i Veljku Paunoviću, treneru Čikaga.

Tumbaković je na kraju ipak bio jedino rešenje u dometu čelnika Fudbalskog saveza Srbije. Sledi razgovor dve strane oko detalja saradnje. Iskusni tručnjak je do početka juna vodio Crnu Goru, ali je smenjen pošto je odbio da vodi “sokolove” u meču protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.


Teleks.info/Informer.rs


Komentari