(VIDEO) PIKSI DAO TRAKU TADIĆU, PA ODMAH ZAPRETIO DA ĆE MU JE ODUZETI! Smehotresna scena sa konferenciji pred meč sa Ircima!

    Podeli
  • (VIDEO) PIKSI DAO TRAKU TADIĆU, PA ODMAH ZAPRETIO DA ĆE MU JE ODUZETI! Smehotresna scena sa konferenciji pred meč sa Ircima!

Dobra atmosfera vlada u fudbalskoj reprezentaciji Srbije, što se videlo na konferenciji pred duel “orlova” i Irske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Sedmoj sili su se obratili Dragan Stojković Piksi i novi kaptien Srbije Dušan Tadić. Bili je prilično interesantno, a jedan detalj je posebno nasmejao kompletnu fudbalsku javnost.

Naime, kada je Tadić upitan da prokomentariše dosadašnju saradnju sa novim selektorom, Piksi mu je dobacio.

“Aj da čujem sad, da ti uzmem traku odmah”, rekao je Piksi i nasmejao sve.

Tadić je nakon toga otkrio da je reakcija grupe na Piksija bila odlična.

“”Do sada jako pozitivno. Juče smo završili sastanak, voleo bih da je neko snimio… Bila je sjajna reakcija cele grupe, svi su bili zadovoljni. Mister želi da nam ugradi samopouzdanje, samouverenost, harizmu, šarm… Svi su to osetili, pažljivo slušamo i upijamo, želimo da sprovedemo njegove ideje u delo, da se pokažemo kako treba i onda će svi doći do izražaja. Nadam se da ćemo tako i da završimo”, rekao je Tadić.

Objektiv.rs

Komentari