ZA SVE SU KRIVI ENGLEZI, ZVEZDA PRODAJE NJEGOŠ! Torino u pregovorima sa Zvezdom, cena ze Petrovića je dva miliona evra!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ZA SVE SU KRIVI ENGLEZI, ZVEZDA PRODAJE NJEGOŠ! Torino u pregovorima sa Zvezdom, cena ze Petrovića je dva miliona evra!

Nekoliko puta, od početka prelaznog roka, ime Njegoša Petrovića povezivalo se sa odlaskom iz Crvene zvezde.

Odavno se zna da bi srpski šampion voleo da proda mladog fudbalera i popuni klupski budžet, a iznenadnu pomoć u realizaciji tog transfera Zvezda može da dobije iz Engleske.

Poznato je da su u članu Serije "A" Torinu "zagrizli" za Petrovića, ali su Bikovi tokom januara našli drugo rešenje, za koje je procenjeno da bi više pomogao ekipi u borbi za opstanak u Seriji A. Reč je o Lukasu Lerageru, vezisti Đenove i reprezentacije Danske.

Sa druge strane, taj transfer još nije dobio zvaničan epilog, iako se na Čizmi bliži kraj prelaznog roka. U celu priču se uključio klub iz Čempionšipa Brentford, pa se Dancu svidela ideja da zaigra u najjačoj drugoj ligi na evropskoj sceni, a uskoro i u engleskoj eliti.

Jasno je čelnicima Torina da nemaju vremena za čekanje, pa su dali Lerageru nekoliko sati da odluči. Ako ne potpiše za Bikove, uprava će se okrenuti narednom fudbaleru, a sledeći u redu je upravo Petrović.

Na Marakani su odredili cifru ispod koje ne žele da puste nekadašnjeg igrača Rada, a to je 2.000.000 evra. Ukoliko Bikovi ne nađu kompromis ni sa Zvezdom, zadovoljiće se "planom C", po kome je jedino rešenje Slovenac Jasmin Kurtić (32) iz Parme.

SD

Komentari