ZVEZDA ODJAVILA PORTUGALCE, ŠTOPER NIJE NA PRODAJU, ON I DRAGOVIĆ SU IDEALNA KOMBINACIJA! Pustiće ga samo za brdo novca, a to...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA ODJAVILA PORTUGALCE, ŠTOPER NIJE NA PRODAJU, ON I DRAGOVIĆ SU IDEALNA KOMBINACIJA! Pustiće ga samo za brdo novca, a to...

Portugalci su ukrstili “koplja”, a odlučuje Crvena zvezda. Srđan Babić se posle dobre sezone u Falmikau našao na meti Brage, koja je htela da ga angažuje i povukli su prvi potez.

Ponuda je poslata u Ljutice Bogdana, ali je stavljena u fioku posle odlaska Nemanje Milunovića u Alanju. Ovakav potez je naterao učesnika Lige Konferencije da potraži novo rešenje. Ipak, Falmikao se nada da do 31. avgusta može da kupi štopera za 800.000 evra.

Crveno-beli su uputili poziv defanzivcu da se javi na prozivku 22. juna, posto ima aktuelan ugovor do kraja godine. Obavljen je razgovor sa štoperom i trener Dejan Stanković je procenio da može da bude deo tima u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem.

Plan je da se proda Miloš Degenek za koga ima poziva iz Azije, a na ovoj poziciju šansu će tražiti Radovan Pankov i Strahinja Eraković.

Maxbetsport

Komentari