ZVEZDA U PROBLEMU PRED VEČITI DERBI! U TIMU NEĆE BITI REPREZENTATIVCA SRBIJE, a Milojević mora da preseče i ko će igrati od stranaca!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA U PROBLEMU PRED VEČITI DERBI! U TIMU NEĆE BITI REPREZENTATIVCA SRBIJE, a Milojević mora da preseče i ko će igrati od stranaca!

Trener Crvene Zvezde Vladan Milojević ima problema da sastavi ekipu za derbi protiv Partizana u nedelju od 18 časova u Humskoj.

Izvesno je da Milan Rodić, koji nije u sredu igrao protiv Bajerna u Minhenu na startu Lige šampiona, neće ga biti ni u sastavu za meč protiv crno-belih.

Standardni desni bek je povređen, pa će morati još da pauzira, prenosi Sportski žurnal. Očekuje se da umesto njega igra na toj poziciji igra Brazilac Žander, koji je igrao i u Nemačkoj.

Pred Milojevićem je još pregršt dilema. Zvezda ima devet stranaca, a u 161. “večitom derbiju” će moći da zaigraju samo četvorica.

Ako izuzmemo kapitena Marka Marina, za sada nezamenjive Matea Garsiju i povratnika Miloš Degeneka, u sastavu verovatno neće biti Tomanea, Radživa van la Pare i El Fardu Bena. Ostaje da se vidi da li će u odbrani da počne Žander, a u sastavu bi mogao da se nađe i Ričmond Boaći.

Velike su šanse da zaigra i Španac Hoze Kanjas koji je ove sezone nezamenljiv na sredini terena.


Komentari