BUKTI RAT U ABA, BOKAN UDARIO NA ZVEZDU I FMP! REGIONALNA LIGA “VISI O KONCU”! Da li će se posle ovog uopšte i igrati ABA?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BUKTI RAT U ABA, BOKAN UDARIO NA ZVEZDU I FMP! REGIONALNA LIGA “VISI O KONCU”! Da li će se posle ovog uopšte i igrati ABA?!

ABA liga je žestoko uzdrmana. Koronavirus je udario na klubove iz Slovenije, već su otkazana dva meča drugog kola… Ko zna da li će da bude moguće da se takmičenje normalno odvija do kraja. Tešku situaciju zbog pandemije dodatno je otežana posle blokade računa ABA lige od strane Nebojše Čovića.

Iz Podgorice je odmah usledila “kontra”. Prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan je pozvao klubove da se u četvrtak organizuje sastanak preko konferencijske veze. Ovaj poziv je upućen svim klubovima, osim Crvenoj zvezdi i FMP!

– Poštovani, verujem da ćete se svi složiti da je neophodno organizovanje jednog zajedničkog sastanka putem video aplikacije na kome ćemo obaviti konsultacije oko statusa računa ABA lige i stvaranju uslova za nesmetani nastavak takmičenja. Shodno navedenom dostavljam link i pozivam vas da obavezno uzmete učešće na sastanku koji će se održati sutra, 8. oktobra, s početkom u 14 časova – napisao je Bokan, a prenosi Nova.rs.

I prošle godine je Bokan pokušao da organizuje sastanak bez Crvene zvezde i FMP, ali tada se pozivu nisu odazvali ni ostali ostali srpski klubovi.

Kako god bilo, malo koji potez koji se povlači u poslednje vreme ide na ruku ABA ligi…

Maxbetsport/Nova

Komentari