(FOTO) UDARAC ZA PARTIZAN, AMER NEMA NAMERU DA SE VRATI! On je bio poslednja kockica u Trinkijerijevoj šampionskoj slagalici!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) UDARAC ZA PARTIZAN, AMER NEMA NAMERU DA SE VRATI! On je bio poslednja kockica u Trinkijerijevoj šampionskoj slagalici!

Navijači Partizana su sa velikim oduševljenjem dočekali dolazak dvostrukog šampiona NBA lige Džejmsa Mekadua, ali ljubav nije dugo trajala, tek nešto više od tri meseca.

Mekadu je poslednje pojačanje Partizana koje je dovedeno na poziciji centra usred ove sezone kao zamena za Arta Parahovskog, ali se zbog povrede nije mnogo naigrao. Nakon poslednje objave na Instagramu jasno je da se Mekadu neće vraćati u Beograd.

“Hvala ti, Partizana, što si me učinio delom porodice. Bila je čast nositi crno-beli dres. Poslednji mesec u sezoni mogao je da bude za pamćenje. Osvajanje dva trofeja sa ekipom bio bi sjajan uspeh. Posebno sam zahvalan svojoj porodici i prijateljima. Uzbuđen sam zbog leta koje predstoji i gledam ka sledećoj sezoni. Ostanite bezbedni sa svojim bližnjima”, napisao je Mekadu uz sliku u crno-belom dresu.

Objektivno/Mediji

Komentari