LEGENDA PARTIZANA STAO UZ FILIPA ČOVIĆA, ALI I… Komšije da vas podsetim BEZ NJIH NE BISTE NI IGRALI EVROLIGU!

    foto: ABA
    Podeli
  • LEGENDA PARTIZANA STAO UZ FILIPA ČOVIĆA, ALI I… Komšije da vas podsetim BEZ NJIH NE BISTE NI IGRALI EVROLIGU!

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do šeste pobede u Evroligi, savladavši posle velikog preokreta u "Štark areni" ekipu Olimpijakosa. Gosti iz Pireja imali su i 14 poena prednosti, ali je tim Dragana Šakote zahvaljujući Lorenco Braunu ostvario ogroman podvig i upisao novi trijumf.

Meč sa crveno-belima iz Pireja, ipak, ostao je u senci incidenta koji se dogodio tokom meča. Deo navijača Zvezde izneo je uvrede na račun Filipa Čovića i Džejmsa Gista, pa je rukovodstvo crveno-belih izdalo i saopštenje u kome je sve rečeno.

U međuvremenu, u zaštitu Filipa Čovića, kao i njegovog oca i predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, stao je bivši centar Partizana Ratko Varda.

Proslavljeni as imao je poruku za deo navijača crveno-belih, pa je na društvenim mrežama napisao tekst sledeće sadržine:

- Možemo da ih mrzimo ili volimo, pljujemo ili ljubimo, omalovažavamo ili dižemo u nebesa... Možemo mnogo ružnih stvari izgovoriti ili napisati, jer na ovom našem Balkanu uspesi se brzo zaborave! Komšije da vas podsetim, bez ovog gospodina koji sedi, ne biste imali prilike da idete na utakmice Evrolige, jer je Zvezda već bila ugašena! A ovaj dečko koji stoji vam je bio najkonstantniji i najbolji igrač prošle godine, bez koga takođe ne bi igrali Evroligu - oglasio se Varda na Instagramu, ujedno, pecnuvši pristalice crveno-belih

SD

Komentari