AMERI U SVE VEĆOJ FRCI ZBOG SRBIJE! Pokazali su nam kako se igra, svako radi svoj posao I TRPAJU 100 POENA PO MEČU!

    foto: FIBA
    Podeli
  • AMERI U SVE VEĆOJ FRCI ZBOG SRBIJE! Pokazali su nam kako se igra, svako radi svoj posao I TRPAJU 100 POENA PO MEČU!

Nije u Kinu došao Drim tim, daleko od toga… Amerikanci pobeđuju, ali ne blistaju. Pokazali su Turci da je ovaj sastav Amera i te kako ranjiv. To je, izgleda, upalilo crvenu lampicu. Američki mediji se pribojavaju Srbije.

“Nije branilac dve uzastopne titule pokazao da je tim koji treba pobediti, već Srbija, tim koji je razbio Italiju sa 92:77 za vrh grupe. Greg Popovič i njegov tim gurani su do limita kako bi prevazišli 17. tim sveta, Tursku, i to tek posle produžetka. Tek tada je izborena karta za drugu fazu”, piše Straitstimes.com.

Potom se navodi:

“Samo 24 sata kasnije, Srbija je pokazala Amerikancima kako se to radi, protiv 13. tima, u borbi za nadmoć, iako je druga faza već obezbeđena. Amerika je olimpijski i svetski prvak, ali deluje sklono greškama u Kini, sa Gregom kome nedostaju najveća američka imena, pa je primoran da izabere mladi eksperimentalni tim”.

Ističe se još da Srbi jasno i tačno znaju svoj posao i sve što selektor Saša Đorđević od njih zahteva, da se radi o najvišoj selekciji na Mundobasketu, ali i vrlo ubojitom, s prosekom većim od 100 poena po utakmici.

Mediji/Teleks.info

Komentari