ČOVIĆU, VRAĆAJ GA U ZVEZDU! OVAKVU ZVER OD IGRAČA SI PUSTIO DA ODE! APIĆ za 21 minut dao 19 poena uz tek dva promašaja!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ČOVIĆU, VRAĆAJ GA U ZVEZDU! OVAKVU ZVER OD IGRAČA SI PUSTIO DA ODE! APIĆ za 21 minut dao 19 poena uz tek dva promašaja!

Posle osam uzastopnih finala u kojima je osvojio pet titula, uključujući poslednje dve, Real Madridu je pala kruna pre polufinala završnog turnira španske lige u Valensiji. U polufinalnim duelima u nedelju sastaće se Barselona – Burgos i Valensija – Baskonija.

I šre nego što je protiv Saragose odigrao poslednji meč grupne faze takmičenja, Real je ostao bez šanse za jedno od prva dva mesta u grupi B. U prvoj utakmici 5. kola Burgos je trijumfom nad Andorom (88:86) ispunio prvi uslov za prvi plasman u polufinale u klupskoj istoriji, čemu je u velikoj meri doprineo nap krilni centar Dragan Apić sa 19 poena za 21 minut (šut 8/10). Među boljima u timu Andore bio je Dejan Todorović sa 12 poena i pet skokova.

Burgosu je za ostvarenje sna bila potrebna pobeda Valensije protiv Gran Kanarije, što je domaćin turnira ostvario na ubedljiv način (97:71), uz 26 poena potencijalnog pojačanja Zvezde Džordana Lojda i deset Vanje Marinkovića (šut 3/5). Time je poslednji meč Reala i Saragose izgubio takmičarski značaj.

RAZLAZ SIMONOVIĆA I UNIKAHE

UNIKAHA neće obnoviti ugovor sa srpskim reprezentativcem Markom Simonovićem, piše španski list „Opinion de Malaga“. Naš krilni igrač stigao je u andaluzijski tim tokom sezone zbog velikog broja povređenih igrača.

Ostaje da se vidi da li će Crvena zvezda povući potez i pokušati da vrati svog nekadašnjeg kapitena.

Novosti.rs


Komentari