(FOTO) ONI SU ZAMENA ZA BRAUNA, OBRADOVIĆ IMA REŠENJE ZA NOVOG ZVEZDINOG PLEJA: Bira se između ova dva igrača, NIJEDAN NIJE SRBIN!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) ONI SU ZAMENA ZA BRAUNA, OBRADOVIĆ IMA REŠENJE ZA NOVOG ZVEZDINOG PLEJA: Bira se između ova dva igrača, NIJEDAN NIJE SRBIN!

Saša Obradović nedavno je postao trener Crvene zvezde i od tog trenutka je počela licitacija sa pojačanjima za narednu sezonu. Mali Kalemegdan su već napustili Kevin Panter, Čarls Dženkins i Majkl Odžo, a očekuje se da uskoro ode i Lorenco Braun i već su počela nagađanja oko toga ko će stići kao zamena.

Čini se da je Saša Obradović rešio dilemu ko će biti pojačanje na poziciji plejmejkera, a kako navodi ''Maxbetsport'' želja Obradovića su dva igrača, Pejton Siva i Di Bost.

Siva je član Albe, a nekadašnji igrač Detroita i Kazerte i u ovoj sezoni je u Evroligi za Albatrose prosečno postizao 9,3 poena uz 5,2 asistencija po utakmici. Drugi izbor, ukoliko se ne postigne dogovor sa Sivom, je Di Bost koji ima iskustvo igranja u ABA ligi, a prošle sezone je sarađivao sa Sašom Obradovićem u Monaku. Za Kneževe je prosečno u Evrokupu postizao 11,2 ponea uz 4,3 asistencije po meču. Di Bost je igrao svojevremeno igrao za Budućnost, a bio je član Žalgirisa i Himkija.

SD


Komentari