(FOTO) SRBIJA NAM UZIMA ZLATO, PREJAKI SU, NE MOŽEMO DA ČUVAMO JOKIĆA! Amerčki navijači se prepucavaju na tviteru, ORLOVI IM TRN U OKU!

    foto: FIBA
    Podeli
  • (FOTO) SRBIJA NAM UZIMA ZLATO, PREJAKI SU, NE MOŽEMO DA ČUVAMO JOKIĆA! Amerčki navijači se prepucavaju na tviteru, ORLOVI IM TRN U OKU!

Interesantnu raspravu su vodila na Tviteru dvojica navijača iz Sjedinjenih Američkih Država, dok su gledali utakmicu Srbije i Filipina na Mundobasketu. Jedan od njih je prokomentarisao kako su izabranici Aleksandra Đorđevića prejaki, na šta njegov sunarodnik nije mogao da ćuti.

– Srbija je prokleto dobra. Filipini gube 45 razlike – napisao je “Preach Kev Preach” tokom meča koji su “orlovi” na kraju dobili sa 59 poena razlike.

– Opusti se. Pišeš kao da su Filipini pretnja na terenu – odgovorio mu je Donte.

– SAD su trebale četiri četvrtine da ode na +20. Srbija uzima zlato – nije se dao Kev.

– Nadam se da će SAD da igra sa Srbijom, pa da ih skuvamo. Haha – opet će Kev.

– Nećemo. Ne možemo da čuvamo Petija (Milsa), kako misliš da zaustavimo Jokića?!

– Australija je imala dobro veče. Siguran sam da nas neće ponovo uhvatiti na spavanju.

– Srbija nije Australija. To hoću da kažem.

– Iz tvoje priče ispada da SAD nema šanse protiv Srbije.

– Seltiksi i Majls Tarner nisu dovoljni za pobedu – stavio je Kev tačku na tu raspravu.

Inače, Srbija i SAD ne mogu da se sretnu u Kini pre finala. Žreb ih je smestio na različite strane kostura. Da bi došli do meča za zlato, “orlovi” moraju da eliminišu Italiju i Španiju, a Amerikanci imaju znatno teži posao, pošto će im rivali biti Litvanija, Grčka i Australija, koja ih je već pobedila tokom priprema.

Maxbetsport

Komentari