KAKVA JE OVO ZVEZDA! RADANOVIĆ I SIMANIĆ PREKOBROJNI! Aman, koga interesuju crveno-beli bez srpskih igrača! STRAŠNO!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • KAKVA JE OVO ZVEZDA! RADANOVIĆ I SIMANIĆ PREKOBROJNI! Aman, koga interesuju crveno-beli bez srpskih igrača! STRAŠNO!

Nema mesta za sve. Posebno posle doselekcije tima s Malog Kalemegdana. Došao je Tejlor Ročesti, posle preležanog koronavirusa sa crveno-belima je počeo da trenira Emanuel Teri, a blizu potpisa je Džoni O’Brajant (27).

Biće gužva u sastavu i na šefu struke Saši Obradoviću je da se opredeli za 12 igrača. Jasno je, mora da dođe do pomeranja jer ih sa ovom trojicom na raspolaganju ima njih 15. Registrovani igrači za Evroligu su: Tejlor Ročesti, Lengston Hol, Kori Volden, Džordan Lojd, Aleksa Uskoković, Dejan Davidovac, Branko Lazić, Duop Rit, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić, Ognjen Kuzmić i Emanuel Teri. Onaj 16. igrač treba da bude Džoni O’Brajant.

Kako MaxBet sport saznaje, među najboljih 12 igrača neće da budu Aleksa Radanov, Boriša Simanić i Duop Rit! Taj status je još ranije izgubio je Aleksa Uskoković…

Dolazak Ročestija popunio je bekovske pozicije, Radanov nema prostor ni na dvojci, ni na trojci. Dva visoka igrača, oličena u Teriju i O’Brajantu, “pomeriće” Simanića i Rita.

Treneri se manjaju, a Simanić ne dobija minutažu i priliku da se nametne. Nije, verovatno, samo do trenera. Planira se i da Simanić ide u SAD, na draft… Minutaža koju je dobio u ovoj sezoni pokazuje da ni Saša Oradović u njega ne polaže previše nade. U Evroligi je, recimo, zaigrao samo protiv Baskonije i na terenu je proveo tek 1:44 minuta.

Kad je Rit u pitanju, on je igrao daleko više, u nedostatku “petica” činio je par sa Kuzmićem, iako je “četvorka”. Protiv Žalgirisa je ispoljio defanzivne nedostatke, izuzetno je slabo branio pik, što je, između ostalog, jedna od karakteristika novajlije, Emanuela Terija.

Kako god bilo, čini se da crveno-beli imaju moćan tim. Ako ne za Evroligu, oda bar za regionalno takmičenje. Ne mogu svi da igraju…

Maxbetsport

Komentari