OBRADOVIĆ LOMI, ŠTA ĆE BITI SA BERONOM, ŠTIMCEM, SIMANIĆEM, RADANOVIM... Neki su preskupi, drugi nisu sa Zvezdu, ŠANSU ČEKAJU ĐORĐEVIĆ, USKOKOVIĆ...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OBRADOVIĆ LOMI, ŠTA ĆE BITI SA BERONOM, ŠTIMCEM, SIMANIĆEM, RADANOVIM... Neki su preskupi, drugi nisu sa Zvezdu, ŠANSU ČEKAJU ĐORĐEVIĆ, USKOKOVIĆ...

Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović pošteno je zasukao rukave u pravljenju tima. Jedan od prvih koraka je dovođenje igrača iz "razvojnog" tima crveno-belih FMP-a.

- Iskoristio sam protekli period da saznam puno toga: ko je pod ugovorom, ko nije, ko je skup, ko preskup, ko je za ovu ili onu rolu... I taj proces još traje. Određeni kostur mora da postoji i uslovljen je u odnosu na broj stranaca koje ćemo da potpišemo. Kroz sve to i pripreme, dobićemo odgovore ko je spreman da uzme velike uloge. Ima dosta imena koja su i iz FMP-a... Možemo da vidimo Radanova, Simanića, Kuridžu, mladog Uskokovića... Probaćemo neke igrače iz tog pogona, malog Đorđevića - rekao je Obradović za Sportski žurnal.

Navijači bi voleli da u Zvezdinom dresu i dalje gledaju ljubimce Vladimira Štimca i Bilija Berona.

- Istekli su im ugovori. Oni sigurno zaslužuju da budu opcija, da li je moguće...Ne odlučuje se međutim samo na osnovu kvaliteta, postavlja se i ekonomsko pitanje - podvukao je Obradović.

Mediji

Komentari