MIČITE OVOG ČOVEKA SA TERENA, AMERIČKI NOVINARI ŽESTOKO UDARILI PO BOGDANOVIĆU! Pa on ne može da vodi loptu kako treba!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIČITE OVOG ČOVEKA SA TERENA, AMERIČKI NOVINARI ŽESTOKO UDARILI PO BOGDANOVIĆU! Pa on ne može da vodi loptu kako treba!

Bojan Bogdanović, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, našao se na meti kritika zbog svojih nedavnih partija u NBA ligi.

Košarkaš Jute DŽez, tima koji ima najbolji odnos pobeda i poraza u ovoj sezoni, zabrinuo je javnost u Solt Lejk Sitiju svojom partijom protiv Bostona.

NJegov tim jeste pobedio, ali je Bogdanović bio daleko od svog nivoa, ubacio je 12 poena, imao tri izgubljene lopte i pregršt loših reakcija na terenu.

- Bože moj, Bogdanoviću... Pa on ne može da vodi loptu kako treba... Onda izgubi posed u sledećem napadu i dozvoli rivalu da postigne lake poene iz drugog napada. Mičite ovog čoveka sa terena“, naveo je novinar Forbsa, Atletika i DŽi-kjua Ben Dauset.

Posebne reakcije je izazvalo Bogdanovićevo ponašanje uoči početka duela, kada je umesto da se priprema za svoj posao vreme proveo žonglirajući loptu.

​Juta ima bogatu istoriju košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije, a tim iz grada Mormona godinama unazad ima jednu akciju koja se naziva „Partizan“.

Dres Džeza su ranije nosili Aleksandar Pavlović, Gordan Giriček, pomoćni trener je bio Igor Kokoškov, a draftovani su bili Tadija Dragićević i Ante Tomić.

Novosti

Komentari