TAKO TO RADI PROFESOR BJELICA! PRVA, DRUGA, PA TREĆA ZAREDOM, klupa voriorsa, ali i cela dvorana na nogama!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAKO TO RADI PROFESOR BJELICA! PRVA, DRUGA, PA TREĆA ZAREDOM, klupa voriorsa, ali i cela dvorana na nogama!

Košarkaši Golden stejta ubedljivo su nadigrali Hjuston sa 120:107 na svom terenu, a Nemanja Bjelica je dao svoj doprinos ubacivši tri trojke za pobednički tim. Stef Kari nije bio uobičajeno efikasan ali je njegovu ulogu uspešno je preuzeo Džordan Pol koji je bio najefikasniji igrač meča.

"Ratnici" su od samog starta meča u svojoj dvorani u San Francisku preuzeli inicijativu i vodi igru ka ubedljivoj pobedi opravdavši ulogu favorita.

Stefa Karija šut nije uobičajeno dobro služio pa je meč završio sa 20 poena za 27 minuta na parketu, ali je ulogu vođe tima uspešno preuzeo Džordan Pol i meč završio kao najefikasniji igrač sa 25 postignutih poena. Odlični su bili i Endru Vigins sa 16 i Oto Porter junior sa 15 poena.

Svoj doprinos je dao i Nemanja Bjelica koji je igrao nešto više od 14 minuta, a ubacio je devet poena, sve tri trojke. Samo je jednom promašio.

U timu iz Teksasa najefikasniji je bio Džejšon Tejt sa 21 poenom, dok je Danijel Tajs ubacio 14 poena.

Košarkaši Oklahome nadigrali su San Antonio sa 99:94 na svom terenu, a srpski internacionalac Aleksej Pokuševski je u igri proveo nešto više od 18 minuta uz skroman doprinos pobedi.

Zahvaljujući odličnoj igri Riki Rubija Klivlend je na gostovanju deklasirao Njujork sa 109:126, a Indijana je nadigrala Sakramento sa 94:91.

RTS

Komentari