DUCI, KECMANOVIĆ I NINA U DRUGOM KOLU MELBURNA! Ne igra tenis u Srbiji samo Novak Đoković! BRAVO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DUCI, KECMANOVIĆ I NINA U DRUGOM KOLU MELBURNA! Ne igra tenis u Srbiji samo Novak Đoković! BRAVO!

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Australijan opena pobedom nad Sergejem Stahovskim. Lajović se mučio tokom većeg dela meča sa Ukrajincem, ali je uspeo da preokrene i dođe do trijumfa rezultatom 5:7, 6:4, 6:3, 5:7, 6:4.

Duci je tako nastavio sjajan prvi dan za srpske tenisere u Melburnu, pošto su prethodno pobede ostvarili Nina Stojanović i Miomir Kecmanović.

Srpski teniser Miomir Kecmanović sjajno je startovao na ovogodišnjem Australijan openu, pošto je u prvom kolu savladao Kamil Majhšak iz Poljske. Kecmanović je odigrao odlično i došao do trijumfa sa 6:2, 6:4, 6:3, posle nešto više od sat i 45 minuta igre.

Miomir je tako prvi put u karijeri prošao u drugo kolo Ozi opena, u trećem nastupu u glavnom žrebu.

Na taj način je ostvario trijumf na jedinom mestu na kojem mu to do sada nije polazilo za rukom, a i u drugoj rundi neće biti bez šansi, pošto će se sastati sa Adrijanom Manarinom.

Najbolja srpska teniserka Nina Stojanović ostvarila je jednu od najvećih pobeda u karijeri i plasirala se u drugo kolo Australijan opena. Stojanovićeva je na startu takmičenja savladala Irina-Kameliju Begu iz Rumunije sa 6:3, 6:4 i došla do prvog trijumfa u karijeri na grend slemovima.

Nina je kao nagradu dobila okršaj sa Serenom Vilijams u narednoj rundi i verovatno izlazak na najveći stadionu u kompleksu – Rod Lejver arenu.Francuz je ranije tokom noći bio bolji od Austrijanca Denisa Novaka sa 6:2. 6:4, 7:6 (7-2).

Komentari