KURIJERU PUKAO FILM ZBOG NOVAKA! TO ŠTO RADE JE STRAŠNO, PO OBIČAJU IZVRĆU NJEGOVE REČI! Legendarni Amer zapušio usta hejterima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KURIJERU PUKAO FILM ZBOG NOVAKA! TO ŠTO RADE JE STRAŠNO, PO OBIČAJU IZVRĆU NJEGOVE REČI! Legendarni Amer zapušio usta hejterima!

Nekadašnji sveti broj jedan, Amerikanac Džim Kurijer odlučio je da stane u odbranu sadašnjeg svetskog broja jedan Novaka Đokovića koji se u prethodnom periodu naša na meti brojnih prozivki i kritika, čini se, po automatizmu, a ne zato što je zaista bil orazloga za to.

- Novak Đoković je učinio sve što može da pomogne drugim igračima u Melburnu. Novak je lider, ali su mu po običaju reči istrgnute iz konteksta i njima se manipuliše na potpuno pogrešan način. Nadam se da će mu australijska publika dati novu priliku i pozdraviti ga kada budu počeli mečevi - rekao je Kurijer.

Amerikanac ističe i da Đoković ne dobija dovoljno poštovanja koje je svakako zaslužio svojim rezultatima na teniskom terenu.

- Nole je vrlo lako podložan javnom mišljenju i kritikama. Dosta se trudi da pridobije publiku, što je i prirodno zbog svega što je postigao na teniskom terenu. Međutim, verovatno je imao tu nesreću da upadne u eru u kojoj se teniski navijači dele na Rodžerove i Rafine, a tu nema mesta za njega - zaključio je Džim Kurijer.

SD

Komentari