(VIDEO) DEČKO, PA TI NIKAD NEĆEŠ BITI NA NOVAKOVOM NIVOU! Kirijos ne zna šta će od muke! IŠKRABAO DETETU MAJICU SA ĐOKOVIĆEVIM IMENOM!

    foto: Printscreen
    Podeli
  • (VIDEO) DEČKO, PA TI NIKAD NEĆEŠ BITI NA NOVAKOVOM NIVOU! Kirijos ne zna šta će od muke! IŠKRABAO DETETU MAJICU SA ĐOKOVIĆEVIM IMENOM!

Nik Kirjos ne prestaje sa ratom protiv Novaka Đokovića, a novi "napad" se desio u Vašingtonu kada je jedan od navijača zatražio da mu se Kirjos potpiše na majici na kojoj je pisalo "Novak".

Umesto da detetu da autogram, kao pravi profesionalac, njemu su proradili kompleksi pa je prežvrljao Novakovo ime na majici.

I dok su se drugi teniseri uredno potpisali na belom delu majice, Kirjos je odlučio da stavi malo drugačiji potpis - škarabotinu!

Korisnici interneta došli su do zaključka da je ovaj potez "neopisiva mržnja prema Đokoviću", a ovo delo je očigledna provokacija ne bi li Australijanac konačno proziveo kakvu-takvu rekaciju kod najboljeg tenisera sveta.

"Bedan Australijanac", "primitivac", "zreo za psihijatriju", samo su neki od komentara koji su se našlim ispod skandaloznog snimka.

Moaće da se pomiri da nikada neće moći da dostigne Novakov nivo, a izgleda da on to i zna pa na sve načine pokušava da bude u centru pažnje.

Kad po igrama i rezultatima ne može da bude broj 1, aj da bar po glupostima i ludorijama bude na vrhu!

Komentari