(VIDEO) RAFA IZDRŽAO KIRJOSOVE BRUTALNE PROVOKACIJE I POSLAO GA KUĆI! Spektakl u Londonu, Nadalu triler protiv BEZOBRAZNOG AUSTRALIJANCA

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) RAFA IZDRŽAO KIRJOSOVE BRUTALNE PROVOKACIJE I POSLAO GA KUĆI! Spektakl u Londonu, Nadalu triler protiv BEZOBRAZNOG AUSTRALIJANCA

Rafael Nadal plasirao se u tre}e kolo Vimbldona, pošto je posle velike borbe pobedio Nika Kirjosa - 6:3, 3:6, 7:6 (5), 7:6 (3).

Nik Kirjos je jedan od gemova tokom prvog seta meča drugog kola Vimbldona sa Rafaelom Nadalom osvojio na "bezobrazan" način. Australijski teniser je servirao ispod ruke. Ovaj potez je neke navijače iznervirao, a neke ne.

A kako je reagovao Nadal, pogledajte u klipu. Španac se samo nasmejao.

Nadal je dobio prvi set, a Kirjos uzeo drugi nakon što je sredinom seta podivljao. U jednom trenutku je krenuo servirati, a Nadal nije bio spreman i zatražio je još nekoliko sekundi da se pripremi. To je toliko iznerviralo Australijanca da je bez osvojenog poena izgubio servis, a zatim ironično zapljeskao Nadalu na tom potezu.

Ni tu se nije smirio, počeo je urlati na glavnog sudiju Damiena Dumusoisa. "Moćno je, je li? Moćno je sediti tu? Misliš da si neko, a ustvari si niko", dobacivao je sudiji skoro pola minute i zaradio opomenu.

Ipak, sudac je na kraju usvojio njegovu sugestiju i upozorio Nadala da ne sme prekidati suparnika pri izvođenju servisa te da se na prijemu servisa mora ubrzati.

Nešto kasnije Australijanac je na mreži lopticom napucao Nadala, što je španski teniser ispratio "pogledom" koji je govorio sve.

Svaki poen koji neko od dvojice suparnika osvoji slavi se žestoko.

Vimbldon odavno nije video ovakav meč, hoće li Australijanac svojim bezobrazlukom dovoljno da iznervira Rafu i izbaci ga iz takta i eventualno osvoji meč!

Ako je suditi po trećem setu teško. Nadal je dobio u taj brejku, i sada ima veliku prednost! Identičan scenarij viđen je i u četvrtom setu, koji je takođe pripao Nadalu taj brejku!

Sledeći protivnik Rafaela Nadala je Žo-Vilfred Conga.

Teleks.info

Komentari