SRBIJA KREĆE U MASOVNA TAESTIRANJA NA KORONU, biće 3.000 kreveta za lakše obolele na Sajmu, u Spensu, Studentskom gradu, Čairu… UKIDA SE KUĆNO LEČENJE!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SRBIJA KREĆE U MASOVNA TAESTIRANJA NA KORONU, biće 3.000 kreveta za lakše obolele na Sajmu, u Spensu, Studentskom gradu, Čairu… UKIDA SE KUĆNO LEČENJE!

Srbija drastično menja pristup i politiku u borbi protiv koronavirusa! Krenuće se u masovna testiranjam koja će početi za oko 48 sati. Praviće se 3.000 kreveta za najlakše bolesnike, da bi oni mogli brže da ulaze i izlaze, ali da se od početka do kraja prati njihova bolest.

Za te svrhe biće preuređeni prostori kao što su Sajam, Studenstki grad, Čair, Spens i o tome će se sutra odlučivati.

Druga kategorija biće srednji bolesnici, gde mogu da se koriste neinvazivni respiratori.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ima dovoljno testova za prvih nekoliko dana drastičnog uvećanja testiranja i da će se u međuvremenu raditi na nabavci novih testova.

Vučić je rekao da će klinički respiratori biti raspoređeni po redosledu koji je napravljen

Kada je reč o terapijskim protokolima, Vučić je rekao da su kineski lekari zadovoljni što je koristi hlorikin, i da oni ne misle da je kombinacija tog i nekih drugih lekova dobra.

Dogovoreno je i da oni pomognu sa delovima tradicionalne kineske medicine koja je pokazala pristojne rezultate do nekog nivoa.

Teleks.info

Komentari