ZVEZDA I DINAMO DA SE ŠTO PRE SASTANU, to je interes srpskog i hrvatskog sporta i savršena provera za OSNIVANJE REGIONALNE LIGE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA I DINAMO DA SE ŠTO PRE SASTANU, to je interes srpskog i hrvatskog sporta i savršena provera za OSNIVANJE REGIONALNE LIGE!

Crvena zvezda tek treba da odigra dvomeč sa Helsinkijem, ali sigurno da nema navijača koji već potajno ne razmišlja o rivalima u sledećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jedan od njih je zagrebački Dinamo, a nekadašnji igrač crveno-belih i član generacije koja je postala prvak Evrope, Dragiša Binić, navija za ovaj duel.

- Navijam za tu utakmicu, to bi bio istinski spektakl, ali i svojevrsni test za tu regionalnu ligu, čiji sam i dalje zagovornik. Nema nama, ni Hrvatima dobrog fudbala dok se ne napravi kvalitetno takmičenje. Iz tog razloga priželjkujem da oba rivala najpre prođu drugu rundu u Evropi, a onda da na terenu pokažu ko je bolji, rekao je Binić za „Alo".

Binić smatra da bi u tom slučaju mečevi čak mogli da prođu i sa gostujućim navijačima.

- Tada bi najvažnije bilo da sve prođe bez incidenata, pa čak i ta priča o gostujućim navijačima je rešiva. U interesu sporta i većeg kvaliteta fudbala u obe države je da se Zvezda i Dinamo što pre sastanu, pa nek to bude već u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dodao je Binić.


Komentari