DEKIJEVA METLA U ZVEZDI, ČETVORICA MOGU DA IDU - NISU ZADOVOLJILI! Trojica su stranci i Srđan Babić! Pa što ste ih dovodili - AMAN?!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKIJEVA METLA U ZVEZDI, ČETVORICA MOGU DA IDU - NISU ZADOVOLJILI! Trojica su stranci i Srđan Babić! Pa što ste ih dovodili - AMAN?!

Crvena zvezda i dalje nije završila prelazni rok, ili bar tako piše MOZZART Sport.

Već se pisalo da bi crveno-beli mogli da se pojačaju Rišairom Živkovićem, bivšim potencijalnim reprezentativcem naše zemlje, a to bi za sobom moglo da povuče ozbiljne posledice. Uz njega, traži se još jedan brzi napadač.

Kako piše već pomenuti list, pored Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića, koji već od ranije mogu da idu, odnosno za njih bi bila saslušana svaka bolja ponuda, pojavila su se još četiri fudbalera koja su pred izlaznim vratima, ukoliko ih neko bude želeo.

Loi Dioni nije zadovoljio ni opravdao očekivanja u klubu, pa iako nije igrao mnogo utakmica, na treninzima se baš i ne ističe zalaganjem. Pored njega, Aksel Bakajoko je katastrofa, on definitivno može da ide uz prvu ponudu, kao i Srđan Babić, ali i Filipo Falko.

Dakle, crveno-beli planiraju da naprave mesta na platnom spisku za još bar jednog ili dva fudbalera, a jasno je da samo Dioni ne bi mogao da ode već ovog leta, jer je tek sada došao, pa je to nemoguće po pravilima fudbalskog tržišta.

Objektiv

Komentari