RADONJA POTPISAO, ODMAH KRENUO SA ČISTKOM U ZVEZDI! NANIŠANIO I BRUTALNA POJAČANJA! Ovakvi crveno-beli biće brutalni!

    foto: KK CZ/ABA
    Podeli
  • RADONJA POTPISAO, ODMAH KRENUO SA ČISTKOM U ZVEZDI! NANIŠANIO I BRUTALNA POJAČANJA! Ovakvi crveno-beli biće brutalni!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je pred polufinalni meč plej-ofa sa Borcem, produžio vernost crveno-belima na još godinu dana i obradovao armiju navijača regionalnog šampiona.

Odmah posle Radonjićevog potpisa na novi ugovor sa Crvenom zvezdom, pojavile su se spekulacije koga bi sve najvijači prvaka ABA lige mogli da gledaju na Malom Kalemegdanu od naredne sezone.

Ideja crnogorskog stručnjaka je da baza domaćih igrača bude nešto veća, dok se radi i na povratku nekih košarkaša sa kojima je saradnja u prvom mandatu bila izuzetno uspešna.

Još prošle sezone se pominjao povratak Stefana Jovića na Mali Kalemegdan, pa je povratak Radonjića na klupu šansa više da se plej srpske reprezentacije vrati na mesto uspeha.

Planovi iskusnog stručnjaka vezani su i za angažman Luke Mitrovića. Zvezda želi bivšeg kapitena da "preotme" Podgoričanima i stvori još jaču ekipu, pred nova iskušenja u Evroligi.

Namera je da se Aleksi Uskokoviću priključi još jedan plejmejker sa ovih prostora, ali se radi i na pronalasku stranca na istoj poziciji. Kako je odlazak Lengstona Hola, koji svojim partijama nije impresionirao ni prethodnog trenera Zvezde Sašu Obradovića, a ni Radonjića, sve izvesniji, crveno-beli će potražiti rešenje na poziciji organizatora igre.

Podsetimo, ni Kino Kolom koga je Zvezda angažovala da nadomesti prazninu na mestu pleja, nije opravdao očekivanja i ekspresno je napustio Mali Kalemegdan, pa je teret bio na Voldenu i Holu, dok je u poslednje vreme Uskoković sve češće dobijao šansu.

Ne bi bilo iznenađenje ni da Radonjić vrati među crveno-bele Jaku Blažiča, Slovenac je ove sezone bio ubedljivo najbolji igrač Cedevita Olimpije, dok je i u Zvezdi ostavio više nego dobar utisak.

Komentari