MEKINRO KAO NIKAD STAO UZ ĐOKOVIĆA! Moramo to srediti Novak mora igrati US open! Legenda ima poruku i za Nadala!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MEKINRO KAO NIKAD STAO UZ ĐOKOVIĆA! Moramo to srediti Novak mora igrati US open! Legenda ima poruku i za Nadala!

Čuveni američki teniser Džon Mekinro govorio je o Novaku Đokoviću i svemu što je srpski teniser proživeo.

Đoković je ove godine, nakon deportacije iz Australije i poraza od Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa, uspeo da se vrati na pobedničko postolje na Vimbldonu.

Mekinro ne opravdava sve Novakove odluke, ali mu se, pored svega, divi.

"Novak ne dobija poštovanje koje zaslužuje, ali on je gospodin. Nisam saglasan sa odlukom da se ne vakciniše, ali je poštujem. On je jedan od najspremnijih ljudi na svetu i obraća pažnju na sve što stavlja u svoje telo", izjavio je Mekinro i dodao:

"Šteta je što je došao u situaciju kada je sve otišlo dođavola za njega. Potpuni debakl. Do te mere da su ga bukvalno izbacili iz Australije. Mislim, je l' me to neko zeza? Način na koji se sve odvilo je bio strašan, pa ga poštujem još više jer je prešao preko svih tih stvari. On mora da je mentalno najčvršći igrač kojeg sam ikada video na teniskom terenu".

* "Đokoviću to ne smeta"

Iskusni Amerikanac je imao pohvalu i za Nadala, ali...

"Nadal je igrač koji najviše ostavlja 'srce na terenu', ali je Đoković mentalno neverovatan. Neverovatno je to sa čime on sve uspeva da se izbori i da uprkos tome uspe na najvišem nivou", dodao je Mekinro.

Novaku trenutno US open visi o koncu, s obzirom da je nevakcinisan a nevakcinisanim strancima je zabranjen ulaz u Ameriku.

"Moramo to da sredimo. Đoković mora da igra na US openu. Molim vas, neka neko pronađe rešenje kako to može da se desi jer nam je ovde stvarno potreban ovaj neverovatni šampion", jasan je sedmostruki Grend slem šampion.

B92.net

Komentari