DIBALA ZA LUKAKUA, JUVENTUS I MANČISTER NA PRAGU VELIKOG DILA, ZBOG KOG MANDŽUKIĆ MORA DA IDE! Hrvat to zna pa se više i ne trudi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DIBALA ZA LUKAKUA, JUVENTUS I MANČISTER NA PRAGU VELIKOG DILA, ZBOG KOG MANDŽUKIĆ MORA DA IDE! Hrvat to zna pa se više i ne trudi!

Skaj Sport piše da Juventus nudi Paula Dibalu kao deo dogovora s Mančister Junajtedom odakle bi u Torino trebalo da se zaputi Romelu Lukaku.

Dibala je pao u drugi plan posle dolaska Kristijana Ronalda, a kako Argentinac ne želi da bude tek “samo igrač Stare dame” odlazak iz Torina je I više nego izvestan.

S druge strane, dolazak Lukakua u Juventus automatski bi uticao na status Marija Mandžukića, koji bi se teško probio do prvih 11.

Hrvatski reprezentativac to očigledno zna pa se I ne trudi prewviše na treninzima Juventusa,. Čak je I La Gazeta delo Sport to primetili.

Ovaj list piše kako je bivši hrvatski reprezentativac najveće razočaranje tokom azijskih priprema Juventusa. Mandžukić je na pripremama izgledao, kako tvrde Talijani, “najmanje motivisan za igru od svojih suigrača, imao je malo šansi u napadu i ostao je bez golova u svakoj utakmici”.

Teleks.info

Komentari