HAOS U JUVENTUSU! JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA POSLAT NA 'PRODUŽENI ODMOR': Argentinac srušio dil "stare dame" i Mančistera za Lukakua"

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HAOS U JUVENTUSU! JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA POSLAT NA 'PRODUŽENI ODMOR': Argentinac srušio dil "stare dame" i Mančistera za Lukakua"

Britanski Skaj piše da je dil Juventusa i mančister Junajteda oko prelaska Lukakua na pragu propasti i to zahvaljujući Paulu Dibali!

Podsetimo, aktuelni prvak Italije i Mančester junajted dogovorili su trampu po kojoj bi Lukaku otišao put Torina, dok bi se na Ostrvo obreo Paulo Dibala.

Argentinac je bio u Mančesteru na pregovorima, ali su "crveni đavoli" odbili da prihvate njegove uslove. Navodno, Dibala je tražio čak 15 miliona evra po sezoni, što je i više nego duplo u odnosu na trenutna primanja.

Uprava Mančestera nije želela ni da čuje, iako bi argentinski reprezentativac pristao i na 10 miliona evropskih novčanica godišnje uz nešto veće bonuse.

Čelnici Juventusa poslali su Dibalu na produženi odmor kako bi još jednom razmislio o prelasku u Mančester. Italijanski mediji čitajući između redova tvrde da je nekadašnji igrač Palerma odstranjen iz ekipe dok ne pronađe dogovor sa ekipom koju sa klupe predvodi legendarni Ole Gunar Solskjer.

SC/Teleks.info

Komentari