DŽIGI BIRA – BREŠA, BOLONJA ILI AJNTRAHT: Ninković zaludeo pola Evrope, SAMO DA OSTANE “ZDRAV U GLAVI”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DŽIGI BIRA – BREŠA, BOLONJA ILI AJNTRAHT: Ninković zaludeo pola Evrope, SAMO DA OSTANE “ZDRAV U GLAVI”!

Nikola Ninković na meti je Bolonje, Ajntrahta i Breše, posle sjajne sezone koju je imao u u Seriji A u Askoliju! Ofаnzivni vezista i nekad najveća nada Partizana i srpskog fudbala najazd je pokazao sav raskoš talenta koji poseduje.

Askoli ga je kupio prošle sezone i Džigi je odmah pokazao od čega je sazdan. Izborio se za status startera i do sada je odigrao 30 mečeva. Upisao je šest golova i sedam asistencija, a Askoli je obezbedio opstanak što je bila glavna ambicija ekipe.

Italijanski mediji pišu da se za Ninkovića inetersuju Ajntraht iz Frankfurta, ali i Bolonja i novi italijanski prvoligaš Breša.

Ajntraht je savrešna odskočna daska za igrače sa balkanskih prostora, što pokazuju slučajevi Jovića, Rebića, pa i Kostića, ali Bolonja ima keca u rukavu. To je Siniša Mihajlović, koji odlično poznaje kvalitete Ninkovića i verovatno će imati prednost kada Džigi bude odlučivao gde će nastaviti karijeru.

Da sve bude još bolje, njemu su tek 24 godine i ono najbolje tek sledi... Možda je I reprezentacija Srbio dobila novog igrača za velika dela. Džigi to sigurno jeste, samo da bude “zdrav u glavi”.


Komentari