JOVIĆ I BENZEMA ZA MBAPEA! REAL SPREMIO TRANSFER BOMBU, ALI I 250 MILIONA EVRA! Srbin će u Italiju, a Benzema....

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • JOVIĆ I BENZEMA ZA MBAPEA! REAL SPREMIO TRANSFER BOMBU, ALI I 250 MILIONA EVRA! Srbin će u Italiju, a Benzema....

Već nekoliko prelaznih rokova jedna od glavnih tema je transfer Kilijana Mbapea, a tema je ponovo i te kako aktuelna, jer bi Francuz zaista mogao da pojača "kraljevski klub", već na leto.

Da su Madriđani ozbiljno zainteresovani za dvadesetjednogodišnjeg napadača, pokazuju i reči Zinedina Zidana, šefa struke u Realu, koji je krajem 2019. godine rekao da je "već dugo zaljubljen u Mbapea".

Ukoliko se transfer do sada nije ostvario zbog bilo kakvih prepreka, deluje da će sada Real skloniti sve sa puta ka jednom od najboljih fudbalera današnjice.

Navodno i aktuelni šampion sveta sa reprezentacijom Francuske, želi da napusti Pari Sen Žermen, fudbalera Mančester sitija. Alžirac nije zadovoljan trenutnim statusom u klubu koji će dve sezone pauzirati sa evropskim takmičenjem.

Ipak, Real Madrid će morati ozbiljnu svotu novca da izdvoji samo za obeštećenje koje će morati biti uplaćeno PSŽ-u, prema nekim prognozama, na račun kluba u Parizu moglo bi da "legne" 250 miliona evra. Tako bi bio oboren rekord Nejmara, koji je na "Park Prinčeva" stigao za 222 miliona.

Real Madrid je u poslednjem periodu imao problema sa napadačima, pošto je Karim Benzema nakon vrhunskog starta sezone upao u slabiju formu. Luka Jović, koji je ozbiljan kandidat da napusti prestonicu Španije i preseli se u Italiju, od starta sezone se muči sa minutažom, ali i realizacijom, dok ostali ofanzivci sporadično doprinose rezultatima kluba.

Blic.rs

Komentari