JOVIĆU, PALI IZ MADRIDA! MBAPE U HALAND SU PRVA OPCIJA, ALI... Real dovodi gol-zver iz Argentine! ALVAREZ ZABIJA NA SVAKOM MEČU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOVIĆU, PALI IZ MADRIDA! MBAPE U HALAND SU PRVA OPCIJA, ALI... Real dovodi gol-zver iz Argentine! ALVAREZ ZABIJA NA SVAKOM MEČU!

Real Madrid je u stvaranju nekih novih “galaktikosa”, a prve dve želje Florentina Pereza su Kilijan Mbape i Erling Haland. Međutim, “kraljevski klub” lovi i one najtalentovanije igrače.

Tako španska “Marka” donosi vest da je uprava Real Madrida oko bacila na supertalentovanog napadača River Plate Hulijana Alvareza. Reč je o 21-godišnjem momku koji je na 16 utakmica postigao 15 golova za “milionere”.

Hulijan Alvarez je jedan od najtraženijih fudbalera u svetu, mladog napadača žele Milan, Juventus, Atletiko Madrid i Fjorentina. “Viola” u Argentincu vidi zamenu za Dušana Vlahovića koji će skoro pa sigurno u januaru da napusti “Artemio Franki”. Cena Hulijana Alvareza je navodno 20 miliona evra, a River bi mogao još da zaradi kroz bonuse.

Real Madridu je napadač preko potreban. Karim Benzema ne može sam. Luka Jović i Marijan Dijaz su na izlaznim vratima. Navijače “kraljevskog kluba” plaši činjenica da su poslednjih godina uglavnom dovođeni talenti iz Južne Amerike poput Vinisijusa Žuniora i Rodriga, ali nijedan nije eksplodirao. Hoće li Alvarez…

Komentari