JUNAJTED PUCA PO ŠAVOVIMA, IGRAČI PROTIV SOLSKJERA, A POSVAĐANI SU I MEĐU SOBOM! Nema mira u Mančisteru, ovaj požar se ne gasi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED PUCA PO ŠAVOVIMA, IGRAČI PROTIV SOLSKJERA, A POSVAĐANI SU I MEĐU SOBOM! Nema mira u Mančisteru, ovaj požar se ne gasi!

Stižu nove informacije o situaciji u Junajtedu, gde je Pogba rešio da odgovori na kritike, a saznalo se i za dešavanja iza kulisa...

Nova frka u Mančester junajtedu - britanski mediji bruje o haosu u svlačionici koji ne prestaje danima nakon šokantnog poraza 0:5 protiv najvećeg rivala Liverpula.

Sada su "procurele" informacije da u timu ima nezadovoljnih što je menadžer Ole Gunar Solskjer za kapitena izabrao Harija Megvajera!

Kako navoid "Dejli mejl", nastavlja se haos na "Old Trafordu", gde ekipa iznutra polako počinje da puca po šavovima nakon loših rezultata.

"Tajms" čak navodi da su igrači u utorak održali sastanak sa menadžmentom kluba i da se igrači tom prilikom nisu ustručavali. Navodno, jedan igrač Junajteda je kritikovao odluku Solskjera da kapitensku traku preda Megvajeru samo šest meseci nakon štoperovog dolaska u klub.

Junajted je Megvajera doveo u leto 2019. za 87.000.000 evra, a već u januaru 2020. ga je Solskjer učinio kapitenom, pre igrača koji su duže tu, kao što su David de Hea ili Markus Rašford.

Ni to nije sve što se dešavalo u Mančesteru ovih dana, pošto je u sredu Pol Pogba imao jedan od retkih istupa u medijima.

Pojedini mediji su pisali da je Pogba bio protiv Solskjera na mestu Junajteda posle poraza od Liverpula, u kojem je posle samo 15 minuta na terenu dobio crveni karton. Navodi se da je i Pogba prekinuo pregovore s klubom oko novog ugovora, ali je sve demantovao:

"Velike laži zarad naslova", napisao je Pogba uz natpis "Lažne vesti" preko fotografije informacija koje je objavio "San".

Bilo kako bilo, bura u Junajtedu se još neko vreme neće smiriti....

Mondo

Komentari