KLOP JASAN: NEĆEMO BRANITI TITULU SLEDEĆE SEZONE! Nemac na klupi Liverpula uoči megdana sa Sitijem o planovima za narednu godinu!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KLOP JASAN: NEĆEMO BRANITI TITULU SLEDEĆE SEZONE! Nemac na klupi Liverpula uoči megdana sa Sitijem o planovima za narednu godinu!

Liverpul je u prošlom kolu osvojio dugo čekani trofej, pobedom Čelsija nad ekipom Mančester sitija.

Sada "Redsima" sledi upravo duel protiv "Građana" na Etihadu, a trener Liverpula je komentarisao ne samo predstojeći duel već i sledeću sezonu.

Jirgen Klop je na početku pre svega komentarisao najjčešće pitanje, vezano za odbranu titule šampiona Premijer lige sledeće godine.

"Nećemo braniti titulu sledeće sezone. Napašćemo novu. Do sada sam naučio da kada misliš da si dosegao vrhunac možeš samo da ideš dole. Siti će biti jači sledeće sezone, Junajted takođe, kao i Čelsi... Jasno je da je Siti izvanredan tim, da je Junajted u odličnoj formi kao i Čelsi koji radi dobar posao", rekao je Klop.

Nemački stručnjak se dotakao i proslave titule, i događaja koji se dešavaju na ulicama Liverpula poslednjih dana.

"Ovo je teško vreme za sve ljude. Zaista mogu da razumem emocije nakon 30 godina čekanja, ali ne radi se samo o tom čekanju. Većina naših navijača je uradila ono što je trebalo da se uradi - proslavili su kod kuće. Slike koje smo videli nisu ono što smo želeli da vidimo. I to kažem prvi put u životu jer su to obično slike koje volim da vidim, ali sada jednostavno nije vreme za to", zaključio je Jirgen Klop.

Mediji/Objektiv

Komentari