KLOP SE RAZBESNEO KADA JE VIDEO SVOJU EKIPU! Šta je ovo, neka šala?! Svet je pravi cirkus i mi smo u njegovom centru!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • KLOP SE RAZBESNEO KADA JE VIDEO SVOJU EKIPU! Šta je ovo, neka šala?! Svet je pravi cirkus i mi smo u njegovom centru!

Na Old Traffordu na rasporedu je veliki derbi engleskog fudbala između Mančister Junajteda i Liverpula. Meč se igra u nedelju u okviru 9. Kola Premijer lige.

Jirgen Klop na press konfenerenciji uoči susreta imao je burnu reakciju i odbacio je navode stručnjaka koji su unapred otpisali Junajted u tom susretu.

Posebno mu se nije svidelo mišljenje stručkog komentatora Skaj Sporta Danija Milsa koji je u idealnu zbirnu jedanaesetorku dveju ekipa uvrstio sve igrače 'Redsa'.

"Skaj je složio idealnu zajedničku ekipu i svih je 11 igrača bilo iz Liverpoola. To je nešto poput šale, poput kore od banane? Svet je trenutno pravi cirkus i mi se nalazimo u njegovom centru. Na mene to ne utieče i ja sam 100% uveren u snagu Junajteda, rekao je Klop.

Liverpulov menadžer nije uveren niti u izostanke Pola Pogbe i Davida De Hee, iako je tako objavljeno iz redova Junajteda.

"Juče se pričalo Pogba i De Hea nemaju šanse, sutra se govorilo možda, a na kraju će reći ima šanse".

Neke izjave iz tabora “crvenih đavola” takođe se Klopu nisu svidele.

"Rekli su da smo mi savršeni protivnik. Ali ne mislim da danas postoji puno ekipa koje bi želele igrati protiv nas u ovom trenutku. Čini se da je Junajted jedini koji to želi. Oni imaju zaista dobru ekipu koja je u situaciji u kojoj ne želi biti i to žele promeniti. Mi moramo osigurati da to promene sledeće nedelje", zaključio je Nemac.

Liverpul u utakmicu ulazi kao lider prvenstva s maksimalnim brojem osvojenih bodova (24), dok je Junajted tek na 12. mestu sa devet bodova na kontu.

Sport.ba/Teleks.info


Komentari