MOŽE LI TADIĆ REĆI NE?! PONUDA JE 42 MILIONA, ILI 14.000.000 GODIŠNJE! Kinezi po svaku cenu žele Dušana, pare nisu problem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MOŽE LI TADIĆ REĆI NE?! PONUDA JE 42 MILIONA, ILI 14.000.000 GODIŠNJE! Kinezi po svaku cenu žele Dušana, pare nisu problem!

Kineski Dalian Jifang ponudio je Dušanu Tadiću trogodišnji ugovor vredan čak 42 miliona evra, dakle oko 14 miliona evra godišnje.

S druge strane, sportski direktor Ajaksa, Mark Overmars poručuje da od prodaje Tadića nema ništa i da on i sledeće sezone ostaje u Amsterdamu.

I sam Tadić je u više navrata govorio da je sretan u Ajaksu da mu je to potrebno kako bi igrao fudbal na vrhunskom nivou.

Ipak, možda astronomska ponuda iz Kine promeni mišljenje našeg asa.

Tadić je napunio 31 godinu i sada na stolu ima ugovor života. Da se Kinezi ne šale pokazuje i to što njihov najplaćeniji igrač Marek Hamšik godišnje zarađuje devet miliona evra, što znači da im novac ne predstavlja nikakav problem.

Srpski reprezentativac će, u svakom slučaju, morati da brzo prelomi, jer prelazni rok u Kini počinje 1. jula i traje samo mesec dana.

Tadić je ove sezone zabio 38 golova i dodao 24 asistencije. Osim Kineza,Tadić je na meti Reala, Bajerna i Napolija.

Teleks.info/Mediji

Komentari