NAJLUĐI POTEZ U ISTORIJI FUDBALA! Engleski velikan odbio BRDO NOVCA za fudbalera koji još nije ni zaigrao u prvom timu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NAJLUĐI POTEZ U ISTORIJI FUDBALA! Engleski velikan odbio BRDO NOVCA za fudbalera koji još nije ni zaigrao u prvom timu!

Kristal Palas poslao je ovih dana ponudu od 27 miliona evra za Čelzijevog beka Risa Džejmsa ali londonski klub je natrag vratio – odbijenicu.

I na prvu loptu ništa čudno. Jedan klub želi dovesti igrača, drugi smatra da je ponuda premalena. Ali ovde je ipak reč o možda najčudnijoj transfer odluci u istoriji!

Naime, klub sa Stamford Bridža odbio je hrpu novca za, doduše talentovanog fudbalera, ali istovremeno i igrača koji dosad nije odigrao minut za Čelzi u Premier ligi!

Štaviše, Džejms još nije odigrao takmičarsku utakmicu za slavni engleski klub, ali je s mlađim selekcijama dvaput osvojio juniorski FA kup i prvenstvo do 18 godina.

Džejms je Lristal Palasu zapeo za oko odličnim predstavama u drugoligašu Viganu gde je bio prošle sezone na pozajmici i u 46 nastupa upisao tri pogotka i tri asistencije.

Palas je pokušao da ga dovede kako bi popunili prazninu u ekipi nakon odlaska Aarona Van-Bisake u Mančister Junajted.

Što se Čelzija tiče, njihov je potez, iako na prvu deluje suludo, čak i logičan. Oni i dalje još godinu dana imaju zabranu transfera pa pokušavaju zadržati sav mogući talent koji imaju pod svojom 'šapom'.

Osim toga, menadžer Frank Lampard navodno je dao garanciju mladom 19-godišnjem Džejmsu da će dobiti šansu u prvoj ekipi u aktualnoj sezoni.

Ne samo to, Čelzi Džejmsa vidi kao dugoročnu opciju na desnom boku i pripremio mu je novi ugovor.

100posto.hr


Komentari