PARTIZAN KREĆE U LOV NA BARSINO DETE! Crno-beli traže štopera, a posle debakla sa Rajkovićem i Vitasom, ON JE IDEALNO REŠENJE!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN KREĆE U LOV NA BARSINO DETE! Crno-beli traže štopera, a posle debakla sa Rajkovićem i Vitasom, ON JE IDEALNO REŠENJE!

Uprava Fudbalskog kluba Partizan nije uspela da se dogovori sa defanzivcem Urošem Vitasom oko saradnje, preneo je danas ,,Mozzartsport“.

Crno-beli su još letos želeli da angažuju Vitasa, ali je tada problem bio njegov ugovor sa kazahstanskm Irtišom iz Pavlodara. Šest meseci kasnije, nakon što mu je istekao ugovor sa tim klubom, pojavio se novi problem – fizička sprema igrača.

Vitas dva meseca nije igrao takmičarski meč i u klubu su procenili da će njemu biti potrebno vreme da uđe u ritam, stoga od njegovog transfera ove zime neće biti ništa.

Ovaj razvoj situacije, primorao je čelnike Partizana da posegnu za drugim rešenjima, a jedno od njih jeste defanzivac ljubljanske Olimpije Frenk Maki Banjak, sa kojim je već bilo kontakta, ali su tada Slovenci tražili oko milion evra za njega i desnog beka Erika Boaćija koji bi morao da dođe u paketu. Banjak je kamerunski defanzivac koji je prošao omladinski pogon Barselone.

Nakon neuspešnih realizacija transfera Slobodana Rajkovića, Slobodana Simovića, pa sada i Uroša Vitasa, Partizan se nada da će pronaći adekvatno rešenje na toj poziciji, a plan je da se potencijalno ime priprema za narednu sezonu crno-belih.

Ekipu Partizana sutra očekuje put u Katar, gde će ekspedicija kluba iz Humske nastaviti zimske pripreme.

Espresso

Komentari