PROCURELA REALOVA TRANSFER LISTA! JOVIĆ NIJE NA NJOJ, ALI MOŽDA GA PRODAJU! Ančeloti nije načisto šta da radi sa Srbinom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROCURELA REALOVA TRANSFER LISTA! JOVIĆ NIJE NA NJOJ, ALI MOŽDA GA PRODAJU! Ančeloti nije načisto šta da radi sa Srbinom!

Španska "Marka" je objavila zimsku transfer listu Real Madrida. Ančeloti je odlučio da precrta dve zvezde - Gereta Bejla i Iska, koji mogu slobodno da potraže novi klub, dok situacija sa Marselom zavisi od samog igrača. Brazilac je legenda kluba i ako želi može i da ostane u Madridu, ali i da promeni sredinu.

U drugu grupu fudbalera, koja nas najviše zanima, spadaju Luka Jović, Eden Azar i Marijano Dijaz. Srbin je odličnim igrama pred kraj godine zaintrigirao Ančelotija. Italijan bi da ostavi Jovića, ali ako se pojavi neka ponuda i Luka može da ide. Pominjala se Borusija Dortmund, koja još uvek nije načisto sa Erlingom Halandom.

Ista je situacija sa Azarom i Dijazom, kao i sa Srbinom.

Što se tiče pojačanja, Real je poznat kao klub koji je uvek slabo pazario u zimskom prelaznom roku, Florentino Perez i ekipa čekaju leto da krenu u moćnu rekonstrukciju tima. Prva zvezda prelaznog roka u Madridu trebalo bi da bude Kilijan Mbape.

A do tada uživajmo u ovom Ančelotijevom Realu, nadamo se sa Jovićem bar do leta.

Novosti

Komentari