RANGNIK ZAVODI RED, ZVEZDI JUNAJTEDA PORUČIO: DOĐI, PA MI TO KAŽI U LICE, A NE... Fudbaleri sada znaju sa kim imaju posla!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • RANGNIK ZAVODI RED, ZVEZDI JUNAJTEDA PORUČIO: DOĐI, PA MI TO KAŽI U LICE, A NE... Fudbaleri sada znaju sa kim imaju posla!

Nemački stručnjak Ralf Rangnik preuzeo je Mančester junajted pre dve nedelje i polako pokušava da implementira svoje fudbalske ideje na "Old Trafordu", dok je na površinu isplivao i njegov karakter.

Fudbaleri sa kojima je do sada radio tokom karijere često su znali da ga zovu "diktator", a odmah je pokazao i da neće trpeti nezadovoljne zvezde u Mančester junajtedu. Odlučio je da sve saseče u korenu, pa makar to bilo i preko medija, što nije naročito popularno među navijačima.

Prvi koji se požalio bio je francuski napadač Antoni Marsijal. Preko medija je do Rangnika stigla informacija da je nezadovoljan minutažom i da bi zbog toga mogao da ode u januaru, a trener mu je već odgovorio...

"Ja sa fudbalerima i agentima ne komuniciram preko medija", rekao je Nemac.

"Ne zanima me šta agenti novore novinarima. Ne mislim da odem do Marsijala i da ga pitam za to. Sam igrač mora da dođe i razgovara sa mnom ili sa nekim od predstavnika Mančester junajteda koji odlučuje o transferu. Dakle, neka dođe i kaže mi sve u lice. Neću ovako da komuniciram", zaključio je novi trener Junajteda.

Skupo plaćeni Francuz je za Junajted ove sezone odigrao samo deset mečeva i na njima je zabeležio jedan pogodak, a koliko nije bio u ozbiljnim planovima Solskjera, još je manje u Rangnikovim.

Prethodno se Rangnik "sukobio" i sa Pogbom.

"Za klub kakav je Mančester junajted, ako igrač ne želi da igra za klub kao što je Mančester junajted, čak i dugoročno, ja ne mislim da ima logike da ga ubeđujemo da promeni svoje mišljenje. Ovo je tako ogroman klub sa tako fantastičnom podrškom, ne mislim da bi klub ikoga morao da ubeđuje da ostane", bila je Rangnikova poruka.

Francuz još nije potpisao novi ugovor, aktuelni mu ističe u junu 2022. godine i od 1. januara bi mogao da pregovara sa ne-engleskim klubovima o potpisivanju predugovora, čime bi otišao kao slobodan igrač., dok je u Junajtedu trenutno buknula korona i zbog toga ne idu na teren.

Mondo/Teleks.info

Komentari