TREBA LI SE PLAŠITI NORVEŠKE U BARAŽU ZA EP?! Edegor se vraća u Real, a za Halanda se tuku svi najveći klubovi! ORLOVI, MISLITE O TOME!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • TREBA LI SE PLAŠITI NORVEŠKE U BARAŽU ZA EP?! Edegor se vraća u Real, a za Halanda se tuku svi najveći klubovi! ORLOVI, MISLITE O TOME!

Real Madrid je impresioniran napretkom mladog Norvežanina Martina Edegora koji je pozajmljen Real Sosijedadu.

Real je Martina Edegora doveo još 2015. godine is Stremsgodseta. Ipak za talentovanog ofanzivnog vezistu nije bilo mesta u Realu pa su ga Madriđani pozajmljivali Hernvenu i Viteseu dok je na leto 2019. godine dogovorena dovogodišnja pozajmica Real Sosijedadu. Edegor je prethodno odbio da ide na pozajmicu u Leverkuzen, pa je u Sosijedadu konačno pokazao koliko vredi.

Mardin igra blizu Realovog radara, pokazuje se fantastično u La Ligi, a učestvovao je u devet golova ekipe u 16 utakmica. Real će zato vratiti ovog fudbalera narednog leta i to godinu dana pre isteka dogovorene pozajmice piše As.

Ovo je dogovoreno u novembru kada su pred meč ove dve ekipe razgovarali predsednici dva kluba. Real Madrid ima odličnu saradnju sa Sosijedadom jer je i ranije u taj klub slali Tea Ernandesa, Asijera Iljaramendija i Dijega Ljorentea.

Podsetimo, mladi napadač Salzburga Erling Haland je na meti gotovo svih najvećih evropskih klubova!

Norveška, znači, nije nimalo naivna ekipa, ali nije ni neko ko se ne može proći!

SK/Teleks.info


Komentari