(VIDEO) JUNAJTED RASTURIO ČELZI, LAMPARDOV DEBI PRETVOREN U PRAVU MORU! Mančister najavio juriš na Premijer ligu!

    foto: fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) JUNAJTED RASTURIO ČELZI, LAMPARDOV DEBI PRETVOREN U PRAVU MORU! Mančister najavio juriš na Premijer ligu!

Fudbaleri Manečster junajteda savladali su na svom stadionu ekipu Čelsija sa 4:0 u poslednjem meču prvog kola Premijer lige. U ostalim mečevima Arsenal je pobedio Njukasl sa 1:0, dok su bez golova odigrali Lester i Vulverhempton.

Debi novog trenera "plavaca" Frenka Lamparda bio je za zaborav, pošto je njegova ekipa poražena na gostovanju na "Old Trafordu".

Čelsi je izgledao energičnije i bolje u prvih desetak minuta, što nisu uspeli da materijalizuju. Abraham je pogodio stativu, a Maunt u dva navrata nespretno reagovao.

Nakon uvodnog odmeravanja snaga Junajted je zaigrao mnogo bolje.

Kurt Zuma je u 18. minutu oborio Markusa Rašforda u svom šesnaestercu, a mladi engleski fudbaler bio je siguran sa bele tačke i doneo prednost svojoj ekipi.

Usledio je duži period bez golova, ali sa prilikama na obe strane. Čelsi je ponovo bio blizu gola, ali je ponovo stativa bila saveznik Junajteda, pošto je sprečila šut Palmijerija. Barklijev šut odbranio je De Hea, dok su sa druge strane pokušavali Pogba, Rašford i Marsijal.

Igrao se 65. minut kada je Pereira probio po desnoj strani i odlično uposlio Marsijala, koji sa pet metera trese mrežu Arizabalage za prednost Mančestera od 2:0.

Potpuno se raspala igra Čelsija u tim momentima, što se potvrdilo dva minuta kasnije. Pogba je odlično u prostor poslao loptu za Rašforda, koji beži odbrani i lako postiže drugi gol na meču.

Konačnih 4:0 postavio je novajlija Džejms u 81. minutu. Sjajna kontra, Marsijala i Pogbe, ponovo je asistenciju upisao igrač sredine terena Junajteda, ovoga puta lopta je pravovremeno išla za Džejmsa, koji uz dosta sreće postiže gol.

U ostalim mečevima Arsenal je pobedio Njukasl sa 1:0, jedini strelac bio je Obamejang.

Meč bez golova odigrali su Lester i Vulverhempton.

RTS/Teleks.info

Komentari