SOLSKJER, NISI TI ZA LIGU ŠAMPIONA. Junajted se remijem oprostio od LŠ, Čelsi pretekao Totenhem i sada je treći!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SOLSKJER, NISI TI ZA LIGU ŠAMPIONA. Junajted se remijem oprostio od LŠ, Čelsi pretekao Totenhem i sada je treći!


Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju protiv Hadersfilda čime su se i matematički oprostili od LŠ. S druge strane, Čelsi je dobio na svom terenu Votford 3:0, popeo se na treće mesto na tabeli, koje vodi u Ligu šampiona.

Fudbaleri Čelsija u pretposlednjem, 37. kolu Premijer lige, dokopali su se mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Čelsi je poveo u 48. minutu golom Rubena Loftus-Čika. Prednost je udvostručio David Luiz u 51. minutu, a konačan rezultat postavio je Gonzalo Iguain u 75. minutu. Plavci" sada imaju 71 bod, jedan više od Totenhema, koji je pretrpeo tri poraza u poslednje četiri utakmice.

Fudbaleri Mančester junajteda, s druge strane, odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju protiv Hadersfilda. Đavolisu poveli je u osmom minutu golom Skota Mektominaja, a izjednačio je Isak Mbenza u 60. Junajted je imaa su brojne šanse za gol, Pol Pogba je u dva navrata pogodio prečku, ali nisu uspeli da postignu pobedonosni pogodak kojim bi ostali u igri za četvrto mesto, koje vodi u Ligu šampiona sledeće sezone.

Mančester junajted je šesti na tabeli sa 66 bodova, koliko ima i petoplasirani Arsenal ali uz utakmicu manje. Hadersfild je ispao iz lige, poslednji je na tabeli sa 15 bodova.

Teleks.info/Novosti.rs

Komentari