(VIDEO) JUNAJTED ZA SANČA SPREMIO 100 MILIONA FUNTI - Borusija sada neće moći reći NE! MLADI ENGLEZ RASTURA U BUNDESLIGI!

    Podeli
  • (VIDEO) JUNAJTED ZA SANČA SPREMIO 100 MILIONA FUNTI - Borusija sada neće moći reći NE! MLADI ENGLEZ RASTURA U BUNDESLIGI!

Mančister Junajted je navodno dogovorio sve s Borussijom Dortmund i krilnim igračem Engleske Džejdonom Sančom! “Crveni đavoli”su poslali ponudu u iznosu od 100 miliona funti za igrača.

Prema pisanju Don Balona, Sančova sjajna forma privukla je pažnju mnogim klubovima, a jedan od njih je Junajted.

Izveštaj, takođe, napominje da 19-godišnjak želi povratak u Englesku.

Sančo istinski ima potencijal i sposobnost da u skoroj budućnosti postane jedan od najboljih na svetu, a čini se da će pomenuta cifra odobrovoljiti čelnike Borusije da ga puste na Old Traford. Pitanje je samo da li će već na zimu krenuti po njega ili na leto naredne godine...

U poslednje vrijeme Sančo je izvrsnoj formi, pa je dobio i poziv u englesku reprezentaciju, a tinejdžer će sigurno iskoristit ovu priliku da dodatno zadivi navijače širom sveta.

Sančo je ove sezone krenuo odlično, postigavši tri gola i četiri asistencije u samo pet utakmica, što je pomoglo Dortmundu da osvoji njemački Superkup i snažno krene u novoj sezoni.

Inače, mladi Englez je u Dortmund stigao iz Mančister Sitija, pa ćemo videti kako će Gvardiola i družina reagovati na mogući transfer Sanča u redove omraženog rivala.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari