(VIDEO) MATIĆ KAPITEN JUNAJTEDA, SOLSKJER IZABRAO NOVOG VOĐU TIMA! “Crveni đavoli” pobedili Inter na Internacionalnom kupu šampiona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MATIĆ KAPITEN JUNAJTEDA, SOLSKJER IZABRAO NOVOG VOĐU TIMA! “Crveni đavoli” pobedili Inter na Internacionalnom kupu šampiona!

Trener Mančister Junajteda Ole Gunar Solskjer izabrao je novog kapitena! To je Nemanja Matić, koji je sa kapitenskom trakom istrčao na teren protiv Intera!

Iako su gotovo svi očekivali da će neko drugi dobiti tu čast, tim pre, jer se odavno spekuliše da Matić ide iz Junajteda, Solskjer je odlučio drugačije.

Trenej “crvenih đavola” je očigledno birao po stažu u Junajtedu, ali nije se znalo da li će traku da dodeli Matiću, ili Pogbi. Čak se spekulisalo da je francuski fudbaler bliži tom priznanju.

Uočljivo je i da u meču protiv Intera u timu Junajteda nije bilo Lukakua!

Inače, Junajted je pobedio Inter 1:0 (0:0) na Međunarodnom kupu šampiona. Utakmica je odigrana u Singapuru pred punim tribinama.

Mančester je imao terensku inicijativu i više šuteva u gol, ali je smao jedna lopta završila u mreži. Odluka je pala u 76. minutu, a strelac je bio Mejson Grionvud.

Nemanja Matić je zamenjen u 67. minutu.

Ovo je bila prva utakmica za jedne i druge u ovom takmičenju. Fudbaleri Mančestera su ostvarili i treću pobedu u isto toliko prijateljskih utakmica ovog leta. Oni naredni meč igraju protiv Totenhema, dok se Inter sastaje sa Juventusom.


Teleks.info


Komentari