(VIDEO) SVI MISLE DA REAL JURI NEJMARA I MBAPEA! POGREŠNO, njihova želja je Brazilac za koga tvrde da će BITI BOLIJI OD OBOJICE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SVI MISLE DA REAL JURI NEJMARA I MBAPEA! POGREŠNO, njihova želja je Brazilac za koga tvrde da će BITI BOLIJI OD OBOJICE!

Florentino Perez daje 45 miliouna evra za mladog napadača za kojeg je uveren da će biti bolji od Nejmara

Real Madrid je u potrazi za još jednim pojačanjem u napadačkom delu ekipe. Kao ključna imena na listi želja pojavili su se Nejmar i Kilian Mbape, ali ni na ovom prelaznom roku Florentino Perez, makar za sada, nije uspio dogovoriti njihov dolazak, pa se okrenuo se novim rešenjima.

Prema pisanju španskih medija, Real želi dovesti brazilskog napadača Davida Neresa koji igra za Ajaks iz Amsterdama i za kojeg u Madridu veruju da će biti nova 'Zlatna lopta'. Perez je uveren da će Neres biti čak i bolji od Nejmara i zato ga želi dovesti sada dok je još relativno jeftin.

Neres (22) je u Ajaks stigao iz Sao Paula u januaru 2017. godine za nešto više od 10 miliona evra, a sada bi mogao otići i za pet puta više. Napadač je za Kopljanike u 99 nastupa zabio 29 golova i upisao 32 asistencije, dok je za Brazil nastupio pet puta i dao jedan gol.

Neresa želi i Atletiko Madrid koji je već ponudio 38 miliona evra, što je tri više nego što navodno nudi Liverpool. Real Madrid će odmah krenuti s ponudom od 45 miliona kako bi pomeo konkurenciju.

Ajaxov sportski direktor Mark Overmars je u intervjuu za Algemeen Dagblad rekao kako je stigla ponuda Atletika, ali da u Ajaksu žele zadržati mladog napadača.

"Prošle zime imao je ponudu iz Kine, ali nismo mu dali da ode i pogledajte kako je to završilo. Bila je to dobra odluka za Ajaks i za njega. Sada je brazilski reprezentativac i njegov razvoj vezan je za Ajaks. Može igrati vrlo važnu ulogu u našoj ekipi, ali shvatam da bi on mogao drugačije videti stvari", objasnio je Overmars.

Sve će, dakle, biti poznato u idućih nekoliko nedelja. Ako je teško bilo odbiti Atletiko i njegovih 38 miliona, kako to uraditi kada Neres shvati da ga želi Real koji nudi 45 miliona evra.

100 posto/Teleks.info

Komentari